Suomen Terveydenhoitajaliitto ry logo
Uutiskirje helmikuu 2017
Terveydenhoitajapäivät 2017_Ulla Yli-Karro

Terveydenhoitajapäivillä 2017 palkitut

Tämän vuoden Terveydenhoitajapäivät pidettiin M/S Viking Mariellalla 2.-4. helmikuuta. Perinteiseen tapaan päivillä palkittiin Vuoden Terveydenhoitaja, Ainu-stipendin ja Viestintäpalkinnon saajat sekä vuoden paras artikkeli. 

Vuoden Terveydenhoitaja 2017 on Ulla Yli-Karro Mikkelistä

Lue lisää

Ainu-stipendin 2017 sai terveydenhoitaja Maria Järvinen Tampereelta

Lue lisää

Viestintäpalkinto 2017 meni Audionomiyhdistykseen

Lue lisää

Vuoden 2016 parhaan artikkelin kirjoitti psykologi Keijo Tahkokallio

Lue lisää

Lue lisää: Terveydenhoitajapäivien esitykset 
Lue lisää: Terveydenhoitajapäivien abstraktikirja

Terveydenhoitajan eettiset suositukset on julkaistu

Terveydenhoitajan eettiset suositukset julkistettiin Terveydenhoitajapäivillä 2. helmikuuta.

Seuraavassa Terveydenhoitaja-lehdessä kerromme tarkemmin suositusten syntyprosessista ja julkaisemme suositukset lehden välissä. Lehti ilmestyy 22. maaliskuuta.

Suositukset voit lukea myös .

Terveydenhoitajaliiton kuntavaaliteesit on julkaistu

Terveydenhoitajaliitto on julkaissut kuntavaaliteesinsä. Lue kuntavaaleihin liittyvä liiton tiedote tästä.

Kuntavaaliteesit kokonaisuudessaan löydät tästä.

Seuraavassa Terveydenhoitaja-lehdessä esittelemme kuntavaaleissa ehdolla olevia Terveydenhoitajaliiton jäseniä. Lehti ilmestyy 22. maaliskuuta.

Tyyne Luoma -stipendi haku meneillään

Stipendejä myönnetään naispuolisille terveydenhoitajille, jotka ovat liiton jäseniä ja työkentällään erityisesti ansioituneita. Lue lisää stipendin myöntämiskriteereistä ja hakemuksen lähettämisestä tästä.

Jäsenhankintakampanjan voittaja arvottu

Terveydenhoitajaliitolla oli käynnissä viime vuonna jäsenhankintakampanja. Kaikkien jäseniä hankkineiden kesken arvottiin 500 euron arvoinen SuperLahjakortti, jonka sai Helena Kokkonen Utista.

Liitto päätti antaa myös ylimääräisenä palkintona 100 euron arvoisen SuperLahjakortin mikkeliläiselle Jonna Lähteelle, joka hankki eniten uusia jäseniä.

Oletko tutustunut jo Terveydenhoitajaliiton jäsensivuihin?

Liiton jäsensivuilla voit käydä lukemassa mm. liiton antamia lausuntoja ja kannanottoja sekä opinnäytetyöartikkeleita. Lisäksi jäsensivuilla on liiton esitteitä ja muita julkaisuja (esim. uusimmat toimintasuunnitelmat ja toimintakertomukset), sähköinen Terveydenhoitaja-lehti ja kaikki uutiskirjeet.

Myös eAsiointiin pääset kätevästi jäsensivujen kautta. Easioinnissa pystyt muuttamaan mm. yhteys- ja työnantajatiedot sekä tilaamaan/perumaan jäsenkalenterin. Huomioithan kuitenkin, että jäsenkalenteri lähetetään vain kerran vuodessa viimeisen Terveydenhoitaja-lehden välissä.

Jäsensivuille kirjaudut tästä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi ilman 172-alkua ja salasana syntymäaikasi muodossa ppkkvv.

Suomen Terveydenhoitajaliitto
Mikonkatu 8 A
00100 Helsinki
terveydenhoitajaliitto.fi