Jäsenetuja vapaa-aikaan

Tarjoamme monipuolisesti edullisia vapaa-aikaasi liittyviä jäsenetuja. Osa jäseneduista on vain Terveydenhoitajaliiton jäsenille, osa kaikille akavalaisten jäsenliittojen jäsenille
Levi Hotel Spa

Saat Levi Hotel Span huoneesta 40 % alennuksen. Saman alennuksen saa samassa huoneessa majoittuva puoliso tai ystävä. Lue lisää jäsensivuilta.

St1-edut Terveydenhoitajaliiton jäsenkortilla

Terveydenhoitajaliiton jäsenkortti on myös St1:n käteisalennuskortti. Saat alennusta yli 400 St1- ja Shell-asemalta Suomessa, kun maksutapana on käteinen, pankkikortti, Visa Electron tai luottokortin debit-puoli. Vain Shell express -asemat eivät kuulu alennuksen piiriin. Rekisteröimällä  jäsenkorttisi saat jatkossa  ajankohtaisia etuja ja tarjouksia.  Rekisteröinti.

Tallink Silja

Tallink Silja tarjoaa akavalaisille mahdollisuuden liittyä Tallink Siljan Club One -jäseneksi ilmaiseksi, suoraan keskimmäiselle Silver-tasolle. Silver-tason etuihin kuuluu muun muassa 20 %:n perusalennus ja 35 %:n ennakkovaraajan etu tietyistä normaalihintaisista tuotteista. Lisäksi on kuukausittain vaihtuvia erikoisetuja. Täytä hakemus.  Jäsensivuilta löytyy lisätietoa Tallink Siljan jäsenedusta.

ONNI hammas

ONNI hammas antaa 15 % alennuksen kaikista hoidoista, myös erikoistoimenpiteistä ja röngtenkuvista (ei koske erikoiskampanjoita). Alennukset koskevat kaikkia liiton jäseniä ja myös heidän perheenjäseniä. Aloitusetuna ensimmäinen hoitokäynti uusille asiakkaille 50 %:n alennuksella (esim. tarkastus, paikkaus, kuvaus, suuhygienistillä käynti). Lue lisää.

Hostellijärjestö

Majoitusetu Suomen hostelleissa: 10 % alennus normaalista majoitushinnasta kaikissa Suomen Hostellijärjestön hostelleissa. Etu on henkilökohtainen. Kansainvälinen hostellikortti jäsenhintaan:
Henkilökohtainen hostellikortti: 15 € (normaalihinta 20 €) Kansainväliset hostellikortit perheelle: 29 € (normaalihinta 34 €). Lue lisää.

 Tästä linkistä voit käydä katsomassa, mitä vapaa-ajan jäsenetuja Akava tarjoaa jäsenliittojensa jäsenille.