eAsioinnin käyttö on helppoa ja nopeaa


Terveydenhoitajaliitossa on käytössä jäsenille tarkoitettu eAsiointipalvelu, jonne kirjautuminen tapahtuu jäsennumerolla.

Palvelussa voit tarkastella ja muuttaa omia yhteystietojasi, tarkastella jäsenmaksujasi, lisätä palkattoman ajanjakson tietoihisi (äitiysloma, hoitovapaa, vuorotteluvapaa, työttömyys ym.) ja ilmoittaa muuttuneet työsuhdetiedosi. eAsioinnissa on myös jäsenmaksuohjeet palkattomille jaksoille.

Suosittelemme käyttämään henkilökohtaista sähköpostiosoitetta työpaikan sähköpostiosoitteen sijaan, jotta uutiskirje ja muut viestit tulevat varmemmin perille.

Voit tehdä jatkuvan kalenteritilauksen kätevästi eAsioinnin kautta, jolloin sitä ei tarvitse tehdä enää joka vuosi erikseen. Myös kalenteritilauksen peruminen käy helposti eAsioinnissa. Kalenteri lähetetään automaattisesti kaikille eläkeläisjäsenille ja kaikille, jotka ovat käyneet eAsioinnissa tilaamassa kalenterin.

Kirjaudu eAsiointiin käyttäjätunnuksella, joka on liiton jäsennumerosi (ilman 172-alkuosaa ja kirjaimia) ja salasanalla, joka on syntymäaikasi muodossa ppkkvv.