Jyväskylä 20.9.: Näytteilleasettajat

Järjestämme näyttelyn jokaisella kolmella paikkakunnalla. Näyttely on osallistujien kovasti toivoma ja avoinna koko koulutuspäivän ajan. Koulutuspäivien ohjelmaan varataan aikaa myös näyttelyyn tutustumiseen.

Näyttelyosaston hinta on tänä vuonna poikkeuksellisen edullinen, 500 €/osasto. Hinta sisältää noin neljän neliön tilan, pöydän, kaksi tuolia ja tarvittaessa sähkön. Osastossa ei ole seinärakenteita. Tarvittaessa osastoja voi varata useammankin.

Koska näyttelyt rakennetaan ammattikorkeakoulujen tiloihin, ei erillistä messurakentajaa ole käytettävissä. Näyttelyosastoille tulevaa materiaalia voi aiempaan tapaan toimittaa edeltävästi ko. ammattikorkeakoululle. Ohjeet ja etukäteistoimittamisen ajat ilmoitamme teille myöhemmin.

Yrityksillä on myös mahdollisuus laittaa osallistujille jaettavaan materiaalikassiin materiaalia (max. 2 esitettä tai muuta jaettavaa materiaalia/yritys). Hinta on 100 €.

Koulutuspäivien ohjelma ja ruokailut eivät sisälly näyttelyosaston hintaan. Näytteilleasettajilla on kuitenkin mahdollisuus ruokailla koulutuspäivien aikana omakustanteisesti ammattikorkeakoulujen opiskelijaravintoloissa.

Tarjoamme nyt yrityksellenne mahdollisuutta osallistua Jyväskylän Terveydenhoitajapäivien näyttelyyn.

Näyttelytiloja on rajoitettu määrä ja näyttelytilat myydään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutuspäiville mahtuu mukaan noin 25 näytteilleasettajaa.

Jyväskylän Terveydenhoitajapäiville mahtuu yhteensä hieman yli 200 osallistujaa.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi tästä linkistä viimeistään 2.9.

Lisätietoja näyttelystä voi tiedustella järjestösihteeri Tarja Lavikaiselta, tarja.lavikainen@terveydenhoitajaliitto.fi. Syyskuusta alkaen kyselyihin vastaa Elina Tuomas-Kettunen, elina.tuomas-kettunen@terveydenhoitajaliitto.fi