Ajankohtaista

19.9.2018 Terveydenhoitajaliitto aloittaa ylityö- ja vuoronvaihtokiellon

Terveydenhoitajaliitto aloittaa ylityö- ja vuoronvaihtokiellon keskiviikkona 26.9.2018 kello 6.00 ja se päättyy perjantaina 28.9.2018 klo 23.59.

Lue lisää

17.9.2018 Yksilöperusteista irtisanomissuojaa ei saa heikentää – Terveydenhoitajaliitto valmistelee järjestöllisiä toimia

Suomen Terveydenhoitajaliitto vastustaa maan hallituksen suunnitelmia helpottaa työntekijöiden yksilöperusteista irtisanomista alle 20 hengen yrityksissä.

Lue lisää

20.6.2018 Terveydenhoitajaliiton chattibotti neuvoo jäsenasioissa

Akava kehittää yhdessä jäsenliittojensa kanssa digitaalisia palveluita. Tästä on hyvänä esimerkkinä uusi ns. chattibotti. Kahdeksan Akavan jäsenliittoa on julkaissut chattibotin palvelujen ja neuvonnan tueksi. Terveydenhoitajaliitto on yksi näistä liitoista.

Lue lisää


Blogit

3.9.2018 9.00Myös minun vastaanotollani – tyttöjen ja naisten ympärileikkaus

Lukuvuoden alkaessa kesälomien jälkeen tyttöjen ja naisten ympärileikkaukset ovat ajankohtaisia monissa neuvoloissa ja kouluissa. Jäikö tyttö palaamatta kotimaahan suuntautuneelta kesälomalta? Tuliko päivähoitoon tai kouluun aiempaa varautuneempi ja hiljaisempi tyttö?

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

27.8.2018 11.09Myös isille on paikka neuvolassa Tuovi Hakulinen, tutkimuspäällikkö, THL ja Marko Tiainen, 2. varapj., Terveydenhoitajaliitto

Elokuun alussa YLE uutisoi, että isät sivuutetaan neuvolassa. Uutinen sai paljon huomiota sosiaalisessa mediassa, sekä puoltavia että eriäviä näkemyksiä.

Lue lisää | 1 Kommentti

 

16.8.2018 9.00Valtakunnansovittelijan on myös edistettävä sukupuolten tasa-arvoa työelämässä Harri Liikkanen, neuvottelupäällikkö

Kuluneen heinäkuun alussa uusi, juuri valittu valtakunnansovittelija Vuokko Piekkala kohahdutti mediassa kannanotollaan, jossa hän ilmoitti, ettei valtakunnansovittelijan toimistolta kannata tulla edelleenkään hakemaan neuvottelukierroksen ns. päänavaajaa korkeampia palkankorotuksia.

Lue lisää | 0 Kommenttia