1.2.2018 9.22

Terveydenhoitajaliiton jäseniä koskevat virka- ja työehtosopimusneuvottelut jatkuvat

Kunta-alan sopimusneuvotteluja jatkettiin 31.1.2018 klo 24.00 asti, mutta ratkaisuun ei vielä päästy. Kuntatyönantajat ja kunta-alan pääsopijajärjestöt mm. JUKO jatkavat neuvotteluja lauantaina 3.2.2018.

Myös muilla Terveydenhoitajaliiton jäseniä koskevilla sopimusaloilla neuvottelut jatkuvat. Terveyspalvelualalla jatketaan neuvotteluja 1.2.2018 ja yksityisellä sosiaalipalvelualalla neuvotteluja jatketaan myös ensi viikon alussa. Valtion sektorilla ja Avainta-työnantajien (ml. YTHS) alueella neuvotteluja myös jatketaan.

Kaikilla Terveydenhoitajaliiton jäseniä koskevilla sopimusaloilla olemme nyt ns. sopimuksettomassa tilanteessa, koska sopimuskausi päättyi kaikissa sopimuksissa 31.1.2018. Mutta neuvotteluja siis jatketaan edelleen ja ratkaisuja haetaan.