26.9.2018 13.57

Terveydenhoitajaliiton julistama ylityö- ja vuoronvaihtokielto on päättynyt – ohjeita toisen liiton työtaistelujen varalle

Terveydenhoitajaliiton kunta-alaa ja yksityistä terveyspalvelualaa koskenut määräaikainen ylityö- ja vuoronvaihtokielto on päättynyt perjantaina 28.9.2018 klo 23.59.

Työtaistelutoimenpiteellä vastustettiin maan hallituksen suunnitelmia helpottaa irtisanomisia alle 20 hengen yrityksissä.

Terveydenhoitajaliiton jäsenet työskentelevät jälleen aivan normaalisti. Mikäli Terveydenhoitajaliitto julistaa uusia työtaistelutoimenpiteitä, tiedotetaan niistä erikseen.

Lue lisää: Ohjeita toisen liiton työtaistelujen varalle, Miten toimitaan, jos työpaikallani jokin toinen liitto on julistanut ylityö- ja vuoronvaihtokiellon? Voiko työnantaja yksipuolisesti muuttaa työvuoroluetteloa?