20.2.2018 13.26

Terveydenhoitajaliiton tekstiviesti kaikille varsinaisille jäsenille

Lähetimme liitosta hetki sitten tekstiviestin kaikille liiton varsinaisille jäsenille, joiden puhelinnumero löytyy jäsenrekisteristä. Viestissä pyydettiin käymään eAsioinnissa tarkistamassa, että tiedot ovat oikein. Jos tiedät, että tietosi ovat ajan tasalla, ei sinun tarvitse tehdä mitään.

On tärkeää, että liitolla on tiedossa esimerkiksi voimassa oleva sähköpostiosoite, jotta saamme tärkeitä viestejä perille mm. työtaistelutilanteessa. Suosittelemme käyttämään henkilökohtaista sähköpostiosoitetta työpaikan osoitteen sijaan.

eAsiointiin kirjaudutaan jäsennumerolla ja syntymäajalla muodossa ppkkvv. Jäsennumeron saat jäsenkortista tai lehden takakannesta (numerosarja ilman kirjaimia tai 172-alkua).

Varmista myös työkaveriltasi (liiton jäseneltä), tuliko hänelle tekstiviesti ja pyydä tarvittaessa käymään eAsioinnissa päivittämässä tiedot.