Ajankohtaista Terveydenhoitajaliitossa

6.3.2018 JUKO vahvistui ja saavutti tavoitteensa

Neuvottelujärjestö JUKO pitää liittokierroksella syntyneitä sopimuksia tasoltaan kohtuullisina. Työnantaja koordinoi vahvasti neuvotteluja, mutta JUKO vastasi siihen omalla yhtenäisyydellään. Myös yhteistyö muiden palkansaajien kanssa toimi hyvin.

Lue lisää


6.3.2018 JUKOn julistama ylityö- ja vuoronvaihtokielto peruuntunut – yliopistosopimus syntynyt

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn julistama, kaikkia sopimusalojaan koskeva ylityö- ja vuoronvaihtokielto on peruuntunut.

Lue lisää


6.3.2018 Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen sovintoesitys hyväksytty

Sopijaosapuolet ovat hyväksyneet valtakunnansovittelija Minna Helteen 5.3. tekemän sovintoehdotuksen. Kaikki yksityiselle sosiaalipalvelualalle ilmoitetut työtaistelutoimet peruuntuvat. Näin myös Terveydenhoitajaliiton ja muiden palkansaajajärjestöjen jäseniä koskeva vuoronvaihto- ja ylityökielto päättyy välittömästi.

Lue lisää


5.3.2018 Yliopistojen neuvottelutilanne ja JUKOn kaikkia sektoreita koskeva ylityö- ja vuoronvaihtokielto

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO päätti aloittaa keskiviikkona 7.3. JUKOn kaikkien sopimusalojen työsuhteisia koskevan ylityö- ja vuoronvaihtokiellon tukeakseen yliopistoneuvotteluja. Tämä koskee kaikkia muita Terveydenhoitajaliiton jäseniä, paitsi yksityisellä terveyspalvelualalla, YTHS:ssä ja yksityisellä sosiaalipalvelualalla työskenteleviä liiton jäseniä. Toimenpide toteutetaan, mikäli yliopistosektorin sovittelussa ei ole päästy ratkaisuun siihen mennessä.

Lue lisää


5.3.2018 Yksityiselle sosiaalipalvelualalle jätetty sovintoesitys

Valtakunnansovittelija Minna Helle on jättänyt yksityistä sosiaalipalvelualaa koskevaan työriitaan sovintoehdotuksen maanantaina 5.3. hieman klo 1.30 jälkeen. Osapuolet vastaavat sovintoehdotukseen maanantaina 5.3. klo 17.

Lue lisää


26.2.2018 Terveyspalvelualalle saatiin sopimusratkaisu

Terveyspalvelualan Unioni ja työnantajapuolta edustava Hyvinvointialan liitto ovat päässeet neuvottelutulokseen Terveyspalvelualan työehtosopimuksesta. Terveydenhoitajaliitto kuuluu Terveyspalvelualan Unioniin.

Lue lisää


20.2.2018 Terveydenhoitajaliiton tekstiviesti kaikille varsinaisille jäsenille

Lähetimme liitosta hetki sitten tekstiviestin kaikille liiton varsinaisille jäsenille, joiden puhelinnumero löytyy jäsenrekisteristä. Viestissä pyydettiin käymään eAsioinnissa tarkistamassa, että tiedot ovat oikein. Jos tiedät, että tietosi ovat ajan tasalla, ei sinun tarvitse tehdä mitään.

Lue lisää


20.2.2018 Lakon uhka yksityisellä sosiaalipalvelualalla laajenee

Jyty-Pardia-STHL neuvottelujärjestö valmistautuu työtaistelutoimenpiteiden laajentumiseen Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta noudattavilla työpaikoilla.

Lue lisää


16.2.2018 Lakon uhka yksityisellä sosiaalipalvelualalla

Jyty-Pardia-STHL neuvottelujärjestö valmistautuu työtaistelutoimenpiteisiin yksityisen sosiaalipalvelualan työpaikoilla. Terveydenhoitajaliitto on tässä työtaistelutoimessa mukana. Uudesta työehtosopimuksesta on käyty neuvotteluja ja työnantajaliitto totesi 15.2.2018 neuvottelut päättyneeksi tuloksettomina.

Lue lisää


15.2.2018 Maahanmuuttajaperheiden parissa työskentelevä Riitta Viitala on Vuoden Terveydenhoitaja 2018

Tampereella Hervannan äitiys- ja lastenneuvolassa vuodesta 2010 työskennellyt Riitta Viitala on Vuoden Terveydenhoitaja 2018. Viitalan asiakkaista noin puolet ovat maahanmuuttajaperheitä. Asiakkaat ovat kotoisin lähes 50 eri lähtömaasta ja äidinkielten kirjo on runsas.

Lue lisää

 

Edelliset Seuraavat