Ajankohtaista Terveydenhoitajaliitossa

20.2.2018 Terveydenhoitajaliiton tekstiviesti kaikille varsinaisille jäsenille

Lähetimme liitosta hetki sitten tekstiviestin kaikille liiton varsinaisille jäsenille, joiden puhelinnumero löytyy jäsenrekisteristä. Viestissä pyydettiin käymään eAsioinnissa tarkistamassa, että tiedot ovat oikein. Jos tiedät, että tietosi ovat ajan tasalla, ei sinun tarvitse tehdä mitään.

Lue lisää


20.2.2018 Lakon uhka yksityisellä sosiaalipalvelualalla laajenee

Jyty-Pardia-STHL neuvottelujärjestö valmistautuu työtaistelutoimenpiteiden laajentumiseen Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta noudattavilla työpaikoilla.

Lue lisää


16.2.2018 Lakon uhka yksityisellä sosiaalipalvelualalla

Jyty-Pardia-STHL neuvottelujärjestö valmistautuu työtaistelutoimenpiteisiin yksityisen sosiaalipalvelualan työpaikoilla. Terveydenhoitajaliitto on tässä työtaistelutoimessa mukana. Uudesta työehtosopimuksesta on käyty neuvotteluja ja työnantajaliitto totesi 15.2.2018 neuvottelut päättyneeksi tuloksettomina.

Lue lisää


15.2.2018 Maahanmuuttajaperheiden parissa työskentelevä Riitta Viitala on Vuoden Terveydenhoitaja 2018

Tampereella Hervannan äitiys- ja lastenneuvolassa vuodesta 2010 työskennellyt Riitta Viitala on Vuoden Terveydenhoitaja 2018. Viitalan asiakkaista noin puolet ovat maahanmuuttajaperheitä. Asiakkaat ovat kotoisin lähes 50 eri lähtömaasta ja äidinkielten kirjo on runsas.

Lue lisää

 

15.2.2018 Ainu-stipendi pitkäjänteisestä työstä ympärileikkausten ehkäisemiseksi

Espoon kaupungin Leppävaaran äitiys- ja lastenneuvolassa terveydenhoitajana työskentelevä Johanna Rinne palkittiin Terveydenhoitajaliiton ja Berner Oy:n myöntämällä Ainu-stipendillä työstään naisten ja tyttöjen ympärileikkausten (FGM) estämiseksi. Lisäksi Rinne on ollut mukana kehittämässä Espooseen perhekahvilatoimintaa erityisesti maahanmuuttajaperheille, joiden on muuten usein vaikea osallistua erilaisiin kerhoihin.

Lue lisää

 

15.2.2018 Terveydenhoitaja-lehden toimituskunnan jäsen ja pakinoitsija Anne Ahonen palkittiin Viestintäpalkinnolla

Seinäjoen kaupungilla opiskeluterveydenhoitajana työskentelevä Anne Ahonen on palkittu Terveydenhoitajaliiton Viestintäpalkinnolla. Ahonen on toiminut Terveydenhoitaja-lehden toimituskunnassa vuodesta 2009. Hän on toimituskunnan aktiivinen jäsen, joka kirjoittaa omaa pakinaa sekä ideoi ajankohtaisia, terveydenhoitajia kiinnostavia artikkeleita, joita hän myös itse kirjoittaa ja pyytää eri kirjoittajilta.

Lue lisää

 

14.2.2018 YTHS:n työehtosopimuksesta saatu neuvottelutulos

YTHS:n työehtosopimuksesta on päästy neuvottelutulokseen työnantajaa edustavan Avaintan ja JUKOn kanssa.

Lue lisää


12.2.2018 Terveyspalvelualan työehtosopimusneuvottelut jatkuivat

Terveyspalvelualan neuvotteluissa keskityttiin tänään palkkaratkaisun rakenteeseen ja tasoon.

Lue lisää


9.2.2018 Palkkausta ja työaikoja kehitetään yhteistyössä – yhden järjestön ”omaa sopimusta” ei ole luvattu

Kunta-alan pääsopijajärjestöt käynnistävät sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiden palkkausta ja työaikoja kehittävän sopimusvalmistelun. Terveydenhoitajaliitto on keskeisesti mukana Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn jäsenjärjestönä tässä kehittämistyössä.

Lue lisää


9.2.2018 Kunta-alalle saatu neuvottelutulos – ylityö- ja vuoronvaihtokielto päättyy

Kunta-alalle on saatu neuvottelutulos torstai-iltana 8.2.2018. Samalla JUKOn julistama ylityö- ja vuoronvaihtokielto on päättynyt välittömästi.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat