Terveydenhoitajaliiton tiedotteet 2015

5.2.2015

Terveydenhoitaja-lehden vuoden 2014 paras artikkeli käsittelee dialogisen vuorovaikutuksen merkitystä

YTT, lehtori Kaarina Mönkköselle on myönnetty Terveydenhoitaja-lehden vuoden 2014 parhaan artikkelin kunniakirja artikkelistaan Dialogi – hyvä sana, mutta vaativa laji. Artikkeli on ajankohtainen ja aiheena nostettu terveydenhuollossa monissa yhteyksissä esiin.

Artikkelissa käsitellään viime vuosina sosiaali- ja terveysalan työssä paljon puhuttanutta dialogisen vuorovaikutuksen merkitystä, jossa korostetaan erityisesti yhteisen ymmärryksen rakentumista vuorovaikutuksessa. Se ei ole kuitenkaan aina helppoa asiakastyössä.

Valinnan tehneen Terveydenhoitaja-lehden toimituskunnan mukaan artikkeli on mielenkiintoinen ja uusia ajatuksia herättävä. Siinä on myös paljon tärkeää asiaa eri sektoreilla työskenteleville terveydenhoitajille. Tekstinä se on sujuva ja helppolukuinen.

Terveydenhoitaja-lehden paras artikkeli julkistettiin Terveydenhoitajapäivillä 5. helmikuuta 2015 Turussa. Valinnan teki Terveydenhoitaja-lehden toimituskunta. Artikkeli julkaistiin Terveydenhoitaja-lehden numerossa 7/2014.

Puheenjohtaja, Terveydenhoitaja-lehden päätoimittaja Leila Lehtomäki, puh. 050 522 6941, leila.lehtomaki@terveydenhoitajaliitto.fi