Terveydenhoitajaliiton tiedotteet 2015

14.2.2015

Terveydenhoitajaliitto uudisti ilmeensä

Suomen Terveydenhoitajaliitto on ottanut käyttöön uuden logon ja uusinut graafisen ilmeensä. Logo koostuu pyöreästä merkistä ja nimilogosta. Merkin sisällä on kuvattu Suomen kartta ja auringon säteet.

Tunnuksen merkin esikuvana on perinteikäs Terveydenhoitajamerkki, joka on uudelleenpiirretty ja modernisoitu. Merkki kuvaa edelleen hyvin Terveydenhoitajaliiton toimintaa: aurinko on elinvoiman ja energian symboli – liitto toimii koko kansan terveyden hyväksi.

Tunnuksessa liiton nimenä käytetään ytimekkäästi Terveydenhoitajaliittoa. Se on yksinkertainen ja kertoo olennaisen. Terveydenhoitajaliitto toimii terveydenhoitajien puolesta.

Graafiseen ilmeeseen on otettu mukaan useita, raikkaita värejä. Se kuvaa terveydenhoitajan työn monimuotoisuutta. Työssään terveydenhoitaja näkee elämän kaikki värit.

Terveydenhoitajaliiton ilmeen on suunnitellut graafinen suunnittelija Marko Myllyaho.

Käy myös katsomassa Terveydenhoitajaliiton uusi video osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=YT8kBhduRaU

Puheenjohtaja Leila Lehtomäki, puh. 050 522 6941
Tiedottaja Tiina Raivo, puh. 040 502 9388