Hanki uusi jäsen – saat 50 € lahjakortin teille molemmille! Kampanja-aika on 1.4.–31.5.2024.

Jäsenyydestä on iloa sekä uudelle jäsenelle* että suosittelijalle**. Kampanjan aikana Terveydenhoitajaliiton varsinaiseksi jäseneksi liittynyt uusi jäsen sekä häntä suositellut Terveydenhoitajaliiton varsinainen jäsen saavat molemmat 50 € arvoisen GoGift-tuotelahjakortin.

Kun uusi jäsen liittyy liittoon, hän kirjoittaa suosittelijan nimen ja sähköpostiosoitteen liittymislomakkeeseen lisätietojen kohdalle. Näin liitto saa tiedon sekä uudesta jäsenestä että suosittelijasta.

Suosittelijan sähköpostiosoite on erittäin tärkeää merkata lomakkeeseen, koska lahjakortti lähetetään suoraan sähköpostiin.

Terveydenhoitajaliiton varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki työssä olevat terveydenhoitaja- tai audionomikoulutuksen saaneet henkilöt.

Terveydenhoitajaliiton jäsenyys kannattaa, sillä me Terveydenhoitajaliitossa ajamme kaikkien terveydenhoitajien ja audionomien ammatillisia ja koulutuksellisia etuja sekä huolehdimme työsuhde-edunvalvonnasta. Olemme ainoa terveydenhoitajien ja audionomien laajaan edunvalvontaan keskittynyt ammattiliitto! Edunvalvonnan lisäksi tarjoamme jäsenillemme monipuolisia, rahanarvoisia jäsenetuja esimerkiksi vakuutus- ja vapaa-ajan etuina.

Katso GoGift-palkintotuotteita.
Lue lisää Terveydenhoitajaliiton jäsenyydestä ja liity jäseneksi.

*Uuden jäsenen tulee liittyä liiton varsinaiseksi jäseneksi
**Suosittelijan pitää olla liiton varsinainen jäsen