Jäsenetupalvelu Member+

Member+ on jäsenetupalvelu Terveydenhoitajaliiton jäsenille. Palveluun on kerätty kiinnostavia etuja ja palveluja. Etujen teema tullee vaihtumaan kausittain.

Palveluun valikoituneet edut on pyritty ottamaan mukaan harkiten. Palveluun on otettu mukaan vain sellaisia etuja, joiden uskomme tuottavan jäsenistölle lisäarvoa. Sellaiset edut, jotka jäsen saa myös ilman liiton jäsenyyttä, on pyritty jättämään palvelusta pois. Toivommekin jäsenistöltä vinkkejä uusista eduista ja teemoista. Ehdotuksia voi lähettää osoitteeseen info@memberplus.fi.

Palvelusta löytyvät kaikki Terveydenhoitajaliiton omat edut ja palvelut. Osio tulee näkyviin, kun olet rekisteröitynyt/kirjautunut sivustolle. Haluamme näin tarjota jäsenistölle mahdollisuuden tutustua yhdellä silmäyksellä kaikkiin palveluihin ja etuihin, joita hän voi jäsenyytensä kautta hyödyntää.

www.memberplus.fi

Seuraa palvelua Facebookissa

Kannattaa seurata member+ palvelua Facebookissa, jotta kuulet ensimmäisenä uudet edut ja palvelut sekä erikoistarjoukset osoitteessa www.facebook.com/memberplus.fi.