Tapahtumat ja koulutukset

Opiskelijaristeily 11.-13.4.2024

  • Kenelle: Terveydenhoitajaliiton opiskelijajäsenille
  • Ajankohta:
  • Paikka: M/S Gabriella
  • Hinta: 90 euroa
Ilmoittautuminen

Hei terveydenhoitajaopiskelija – tervetuloa kouluttautumaan, verkostoitumaan ja virkistymään 100-vuotiaan terveydenhoitajakoulutuksen kunniaksi!

Terveydenhoitajaopiskelijoiden ammatillinen koulutusristeily järjestetään 11.-13.4.2024 Viking Line M/S Gabriellalla (Helsinki–Tukholma–Helsinki). Koulutusristeily alkaa torstaina 11.4. klo 13 ja päättyy lauantaina 13.4. klo 10.

Koulutusaiheita ovat:

➜ Digiriippuvuus
➜ Seksuaaliterveyden edistäminen terveydenhoitajan työssä
➜ Seksitaudit ja Kumita-kampanja
➜Rintaterveys osana kokonaisvaltaista hyvinvointia
➜ Hoitotyöntietokanta terveydenhoitajatyön tukena
➜ Uratarinoita ja uniikkia terveydenhoitajakoulutusta 100 vuotta
➜ Sukupuolen moninaisuus
➜ Monikulttuurisuus terveydenhoitajan työssä
➜ Työelämään tukea ammattiliitosta

Risteilyllä on paljon hyviä luennoitsijoita ja useita näytteilleasettajia. Terveydenhoitajaliiton opiskelijaverkostolla on oma ständi näyttelyosastolla.

Koulutuksen lomassa risteilyosallistujilla on mahdollisuus käydä muutaman tunnin ajan vapaalla kaupunkikierroksella Tukholmassa.

Risteilypaketin hinta on 90 €/opiskelija. Hinta sisältää koko risteilypaketin: majoituksen 4 hlön hytissä, luennot, 2 x buffetaamiaisen ja 2 x buffetillallisen (meno- ja paluumatka)

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 25.2.

Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta viimeistään 8.3.2024. Tämän jälkeen kuluton peruutus on mahdollista vain lääkärintodistuksella. Mahdollinen peruutus tulee olla tehtynä ennen risteilyä sähköpostitse tarja.lavikainen@terveydenhoitajaliitto.fi.

Varaamme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutusristeilylle mahtuu mukaan 90 opiskelijaa ja 25 opiskelijavastaavaa. Koulutusristeily on tarkoitettu Terveydenhoitajaliiton opiskelijajäsenille.  Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä linkistä

Tarkempi ohjelma ja aikataulu sekä lasku koulutusristeilystä lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille. Muistathan maksaa laskun ajoissa, jotta varmistat paikkasi supersuositulla koulutusristeilyllä! Vain maksamalla laskun määräaikaan mennessä varmistat paikkasi.

Otathan yhteyttä, jos risteilyn suhteen herää kysyttävää!

Ilmoittautumiseen liittyvät kysymykset: tarja.lavikainen@terveydenhoitajaliitto.fi.

Muut koulutusristeilyä koskevat kysymykset: annaleena.hakala@terveydenhoitajaliitto.fi

Tervetuloa kouluttautumaan ja verkostoitumaan muiden terveydenhoitajaopiskelijoiden kanssa!

Ilmoittautuminen